Wysłany: 2006.05.21, 19:37 Temat postu: seria SIARKOWA MOC - pogromca pryszczy !!
Witam.
Od 6 klasy podstawówki miałam problemy z trądzikiem, zarówno na twarzy, jak i na ramionach, dekolcie i plecach. Już prawie 10 lat borykałam się z problemem trądziku...
Stosowałam miliony maści, żeli i mikstur od dermatologów i innych specjalistów. Stosowałam nawet leczenie hormonalne oraz leczenie antybiotykami. Wreszcie po latach stosowania wszystkiego nie było efektów. Chodizłam do super specjalisty z praktyką zageaniczną - dermatologa, który stosował szczepionki przeciw trądzikowi. Przez 10 miesięcy stosowałam super mega kuracje i nic nie pomogło. Na koniec lekarz polecił mi leki sprowadzane z USA za 560 zł misiecznie !!! Oczywiście mój budżet nie mógł tego wytrzymać. Skórę wciąż trapiły pryszcze, zaskórniki, wągry i znienawidzone błyszczenie...
Ostatnio zobaczyłam reklamę serii SIARKOWA MOC i postawnoiłam ją zdobyć. Widziałam też ulotki w aptekach, ale tam produktów już nie było. Kupiłam wreszcie w sklepie internetowym www.RAAN.com.pl i okazało się to być zbawienne!!!!
Szczególnie krem jest idealny do mojej cery - likwiduje pryszcze i matuje, a nie wysusza! Moja buzia jest nareszcie matowa i bez wyprysków. Stosuję juz 3 opakowanie i nie zamierzam wcale zamienić go na inny !!
DObre jest też serum na plecy ramiona i dekolt - naprawdę działa bo ma kwas salicylowy, a to ponoć dobry środek w walce z trądzikiem.
już pisałam w innym temacie o trądziku, ale koniecznie zajrzyj na stronę miodymanuka.pl i tam wszystkiego się dowiesz jak wyleczyć trądzik i nie tylko. Ja napisze tylko tyle, że stosowałam i 100% zadowolenia. _________________ przemineło z wiatrem
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach