Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

seria SIARKOWA MOC - pogromca pryszczy !!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zadowolona :)
Gość

PostWysłany: 2006.05.21, 19:37    Temat postu: seria SIARKOWA MOC - pogromca pryszczy !! Odpowiedz z cytatem

Witam.
Od 6 klasy podstawówki miałam problemy z trądzikiem, zarówno na twarzy, jak i na ramionach, dekolcie i plecach. Już prawie 10 lat borykałam się z problemem trądziku... Sad
Stosowałam miliony maści, żeli i mikstur od dermatologów i innych specjalistów. Stosowałam nawet leczenie hormonalne oraz leczenie antybiotykami. Wreszcie po latach stosowania wszystkiego nie było efektów. Chodizłam do super specjalisty z praktyką zageaniczną - dermatologa, który stosował szczepionki przeciw trądzikowi. Przez 10 miesięcy stosowałam super mega kuracje i nic nie pomogło. Na koniec lekarz polecił mi leki sprowadzane z USA za 560 zł misiecznie !!! Oczywiście mój budżet nie mógł tego wytrzymać. Skórę wciąż trapiły pryszcze, zaskórniki, wągry i znienawidzone błyszczenie...
Ostatnio zobaczyłam reklamę serii SIARKOWA MOC i postawnoiłam ją zdobyć. Widziałam też ulotki w aptekach, ale tam produktów już nie było. Kupiłam wreszcie w sklepie internetowym www.RAAN.com.pl i okazało się to być zbawienne!!!! Very Happy
Szczególnie krem jest idealny do mojej cery - likwiduje pryszcze i matuje, a nie wysusza! Moja buzia jest nareszcie matowa i bez wyprysków. Stosuję juz 3 opakowanie i nie zamierzam wcale zamienić go na inny !! Mr. Green
DObre jest też serum na plecy ramiona i dekolt - naprawdę działa bo ma kwas salicylowy, a to ponoć dobry środek w walce z trądzikiem.

polecam wszystkim !!!!!!!
SIARKOWA MOC !!!!! Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry
Afrodytka
Gość

PostWysłany: 2008.04.25, 13:25    Temat postu: Odpwiedz Odpowiedz z cytatem

A możesz powiedzieć co ty z tej serii stosujesz?? sa żel i tonik czy jeszcze coś?? Pozdrawiam:* Smile
Powrót do góry
marryann

PostWysłany: 2010.06.23, 12:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

już pisałam w innym temacie o trądziku, ale koniecznie zajrzyj na stronę miodymanuka.pl i tam wszystkiego się dowiesz jak wyleczyć trądzik i nie tylko. Ja napisze tylko tyle, że stosowałam i 100% zadowolenia.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach