Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

kosmetyki-ceny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Kosmetyki naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
robert matycz

PostWysłany: 2007.12.27, 16:48    Temat postu: kosmetyki-ceny Odpowiedz z cytatem

witam,przeglądałem ceny tutejszych kosmetyków,są straznie drogie,nie wiem tylko dlaczego?pozdrawiam świątecznie i noworocznie. Very Happy SZukam serdecznych Przyjaciół,nie tylko z warszawy.
Sekken-ya
Gość

PostWysłany: 2008.06.26, 23:01    Temat postu: www.sekken-ya.pl Odpowiedz z cytatem

Droga Pani
kosmetyki naturalne są dużo droższe od tych wytwarzanych chemicznie ponieważ niektóre składniki naturalne muszą dojrzewać nawet kilka lat a nie kilka dni w laboratorium. Poza tym aby wyprodukować mydło z drogerii potrzeba jednego człowieka który opracuje recepturę i proces produkcyjny oraz zaprogramuje maszynę. Naturalne kosmetyki są robione praktyczni eod poczatku do końca ręcznie co znacznie zwiększa ich cenę. Ponadto zdrowie kosztuje Smile.
Powrót do góry
robert
Gość

PostWysłany: 2008.06.27, 06:05    Temat postu: kosmetyki-ceny Odpowiedz z cytatem

Laughing Very Happy witam,dzięki powyższej osobie za wyjaśnienia,ale ja nie jestem kobietą,co widać w podpisie.pozdrawiam.
Powrót do góry
Sekken-ya
Gość

PostWysłany: 2008.07.09, 22:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przepraszam za to fo pa, przyznam że zwróciłem uwagę na nick dopiero jak dodałem komentarz Smile
Powrót do góry
Be-Beauty
Gość

PostWysłany: 2008.07.19, 18:50    Temat postu: Polecam dermokosmetyki i kosmetyki naturalne... Odpowiedz z cytatem

Skutecznie i oryginalne propozycje...zapraszam...
http://www.sklep.be-beauty.pl
"Uroda jest darem natury, o który trzeba nieustannie dbać"
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2010.07.26, 15:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cena jak cena ale kosmetyki muszą być dobre ja używam tych z firmy LR szczególnie polecam dla osób z alergią , ja je stosuje i żadnych uczuleń nie mam , kolorówka jest świetna , szczególnie seria Deluxe, dla tych, którzy lubią luksusowe kosmetyki a te właśnie takie są, można je dostać na SKLEP LR
Powrót do góry
milena
Gość

PostWysłany: 2011.03.08, 16:39    Temat postu: Kosmetyki naturalne Odpowiedz z cytatem

Faktycznie, są firmy których kosmetyki ekologiczne, naturalne są drogie. Ale spójrzcie na ceny np. naszych polskich ekologicznych kosmetyków. Niedawno floslek wprowadził na rynek serię beECO, cena przystępna. Ważne jest też by jeśli płacić, to płacić za produkt w pełni naturalny a nie tylko z nazwy. Dlatego sprawdzajcie też skład.
Powrót do góry
mirabel25

PostWysłany: 2011.08.10, 13:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

właśnie nic dziwnego, ze naturalne kosmetyki są droższe, są one dużo lepsze, nie powodują podrażnień skóry. Ekologiczne i zdrowe, jak dla mnie najlepsze.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
mila
Gość

PostWysłany: 2011.09.13, 17:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To składnik i proces produkcji może być przyczyną wyższej ceny. Popatrz, że naturalny składnik, pochodzący z czystej uprawy wymaga czasu i jasno określonych zasad. Jeśli płacić więcej to warto ale za kosmetyk, który został wyprodukowany zgodnie z ekologicznymi standardami czyli certyfikowany. Na szczęście na naszym rynku pojawiły się też nasze certyfikowane kosmetyki.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Kosmetyki naturalne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach