| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
robert matycz
|
Wysłany: 2007.12.27, 16:48 Temat postu: kosmetyki-ceny |
|
|
witam,przeglądałem ceny tutejszych kosmetyków,są straznie drogie,nie wiem tylko dlaczego?pozdrawiam świątecznie i noworocznie. SZukam serdecznych Przyjaciół,nie tylko z warszawy. _________________ robert |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sekken-ya Gość
|
Wysłany: 2008.06.26, 23:01 Temat postu: www.sekken-ya.pl |
|
|
Droga Pani
kosmetyki naturalne są dużo droższe od tych wytwarzanych chemicznie ponieważ niektóre składniki naturalne muszą dojrzewać nawet kilka lat a nie kilka dni w laboratorium. Poza tym aby wyprodukować mydło z drogerii potrzeba jednego człowieka który opracuje recepturę i proces produkcyjny oraz zaprogramuje maszynę. Naturalne kosmetyki są robione praktyczni eod poczatku do końca ręcznie co znacznie zwiększa ich cenę. Ponadto zdrowie kosztuje . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
robert Gość
|
Wysłany: 2008.06.27, 06:05 Temat postu: kosmetyki-ceny |
|
|
witam,dzięki powyższej osobie za wyjaśnienia,ale ja nie jestem kobietą,co widać w podpisie.pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sekken-ya Gość
|
Wysłany: 2008.07.09, 22:49 Temat postu: |
|
|
przepraszam za to fo pa, przyznam że zwróciłem uwagę na nick dopiero jak dodałem komentarz  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Be-Beauty Gość
|
Wysłany: 2008.07.19, 18:50 Temat postu: Polecam dermokosmetyki i kosmetyki naturalne... |
|
|
Skutecznie i oryginalne propozycje...zapraszam...
http://www.sklep.be-beauty.pl
"Uroda jest darem natury, o który trzeba nieustannie dbać" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2010.07.26, 15:33 Temat postu: |
|
|
| Cena jak cena ale kosmetyki muszą być dobre ja używam tych z firmy LR szczególnie polecam dla osób z alergią , ja je stosuje i żadnych uczuleń nie mam , kolorówka jest świetna , szczególnie seria Deluxe, dla tych, którzy lubią luksusowe kosmetyki a te właśnie takie są, można je dostać na SKLEP LR |
|
| Powrót do góry |
|
 |
milena Gość
|
Wysłany: 2011.03.08, 16:39 Temat postu: Kosmetyki naturalne |
|
|
| Faktycznie, są firmy których kosmetyki ekologiczne, naturalne są drogie. Ale spójrzcie na ceny np. naszych polskich ekologicznych kosmetyków. Niedawno floslek wprowadził na rynek serię beECO, cena przystępna. Ważne jest też by jeśli płacić, to płacić za produkt w pełni naturalny a nie tylko z nazwy. Dlatego sprawdzajcie też skład. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mirabel25
|
Wysłany: 2011.08.10, 13:00 Temat postu: |
|
|
| właśnie nic dziwnego, ze naturalne kosmetyki są droższe, są one dużo lepsze, nie powodują podrażnień skóry. Ekologiczne i zdrowe, jak dla mnie najlepsze. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mila Gość
|
Wysłany: 2011.09.13, 17:06 Temat postu: |
|
|
| To składnik i proces produkcji może być przyczyną wyższej ceny. Popatrz, że naturalny składnik, pochodzący z czystej uprawy wymaga czasu i jasno określonych zasad. Jeśli płacić więcej to warto ale za kosmetyk, który został wyprodukowany zgodnie z ekologicznymi standardami czyli certyfikowany. Na szczęście na naszym rynku pojawiły się też nasze certyfikowane kosmetyki. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|