kiah
|
Wysłany: 2006.04.15, 20:19 Temat postu: hej!! |
|
|
O Boże!! Myślałam zawsze że jestem jakimś wyrzutkiem!! że tylko ja sie tak poce... fakt dojrzewam ale to jest tak krepujące i nie moge z tym dłużej żyć. Poce sie tylko pod pachami, ale tak szybko....!! Wystarczy, że ubiore bluzkę a odrazu są plamy. Jeśli materiał jest bawełniany to lepiej, pot sie pojawia po 1,2h, a w przypadku sztucznych materiałów od razu!! Używałam wszystkim antyperspirantów ale nic nie pomagało ostatnio miałam nieprzyjemną wpadke z moją nienajmilszą koleżanką. Poprostu powiedziała mi że śmierdze, a ja dobrze wiem, że nie najładniej ode mnie pachnie. Ale niedawno pojawiła sie w moim życiu nadzieja. Jedna dziewczyna na forum poradziłą mi antidral. Zaznajomiłam sie z opiniami na jego temat i myśle że bedzie skuteczny. Znalazłam tylko jedną negatywną opinie:( Ale moje pytanie jest inne... wiem już ile kosztuje i jak go stosować. Pytam: czy antidlral jest ogólniedostępny? Mieszkam w małym mieście i jest tu ledwo 5 aptek a bardzo mi zależy by go zdobyć.. Jeszcze raz dziękuje za pomoc:* i czekam na szybki kontakt i odpowiedz... Chce od razu po świętach (gdy otworzą sklepy) iść do apteki ale nie wiem czy to ma sens:) |
|