Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Piersi

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Nasze większe i mniejsze troski i radości
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ewusia :D
Gość

PostWysłany: 2006.05.22, 18:09    Temat postu: Piersi Odpowiedz z cytatem

Chce sie zapytac wszystkich czy piersi po okresie dalej rosna a jezeli tak to szybciej czy wolniej. Bo ja mam bardzo male piersi i nie wiem czy mam sie martwic czy cieszyc. PROSZE O ODPOWIEDZ Sad
P.S mam 14 lat
Powrót do góry
Gość
Gość

PostWysłany: 2006.05.23, 15:11    Temat postu: ... Odpowiedz z cytatem

Nie stresuj sięVery Happy Ja mam 18 lat i też mam małe piersi! Piersi rosna przez cały okres dojrzewania, po okresie chyba wolniej, ale ja tam żadnym specjalistą nie jestem:D Małe piersi nie są problemem Very Happy
Powrót do góry
Ewusia :D
Gość

PostWysłany: 2006.05.23, 16:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziekuje Very Happy
Powrót do góry
magda
Gość

PostWysłany: 2006.05.27, 12:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

spokojnie nie musisz sie stresowac... ja mam okres i piersi rosna mi dalej... ale i tak sa male. Embarassed
Powrót do góry
Vita

PostWysłany: 2006.12.06, 01:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wzrost piersi w zasadzie kończy się w 16-18 roku życia!
Późniejszy przyrost ich wielkości jest już minimalny!
Owszem, występują zmiany wielkośi i konsystencji w zależności od fazy cyklu,
czy też w ciąży i w czasie karmienia dziecka, ale po zakończeniu karmienia piersi mogą nawet stać się nieco mniejsze niż przed ciążą!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Adres AIM
karooolineczka

PostWysłany: 2007.04.02, 18:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja juz prawie 19 i bardzo małe!
oczywiscie kiedys a wlasciwie nadal jest to jakis problem dla mnie
ale mojemu facetowi sie podobaja!
takze dziewczyny male piersi tez są piękne
choc sama nie wierze w to co pisze:)

ale jest jedna zaleta bedac w ciazy urosna nam ;d
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
uploteczka

PostWysłany: 2007.05.15, 22:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mam 16 lat, miesiaczke dostalam w wieku 14 lat ale piersi mam male. rozmiar A. marze zeby miec chociaz B. Czy urosna mi jeszcze czy nie mam na co liczyc?
Powrót do góry
Wiktora
Gość

PostWysłany: 2008.02.10, 23:02    Temat postu: tak soie boje pomuzcie mnie~~~~~~ Odpowiedz z cytatem

Mam 20 lata a wogóle nie mam piersi co mam robic... boje sie isc do lekarza
Powrót do góry
anecza
Gość

PostWysłany: 2008.11.11, 23:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cześć dziewczyny! mam podobny prpblem moje piersi a raczej ich brat okropne mi doskwiera ... mam prawie 14 lat a tu ani okresu ani piersi ... co prawda mam nieprzyjemny śluz i bule brzucha w okolicy jajników ... a co robie żeby mieć większe nosze nawet 3 naraz a jak to nie pomaga to push-up wiem ze to dziwwne ale bez p"piersi" czuje sie nakompleksiona i niedowartościowana... Sad
Powrót do góry
kalutka

PostWysłany: 2008.11.26, 15:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jaki fajny wątek, mi już piersi co prawda nie rosną (a szkoda) ale przypomniała mi się anegdota mojej kuzynki, ktora się na to poskarżyła dziadkowi.

Dziadek, jak to dziadek wymyślił coś idiotycznego - musisz je masować! ale czapką z wełny....

Ps. proszę nie stosować podobnych zabiegów Wink)
Powrót do góry
mirabel25

PostWysłany: 2011.08.05, 09:49    Temat postu: piersi Odpowiedz z cytatem

nie ma co się martwić, jak kobieta dojrzewa, rosną i piersi i kształtują się biodra. Bo z dziewczynki powstaje kobieta. Od razu cudów nie można oczekiwać. Zazwyczaj też jest tak, że jeżeli w czasie dojrzewania przytyje sie dużo to i piersi też będą duże, bo z większości składają się z tkanki tłuszczowej. Jeżeli ma się predyspozycje do chudości lepiej nie liczyć na cud, że urosną jak u Pameli Anderson.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Nasze większe i mniejsze troski i radości Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach