Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

wzrost a miesiaczka ile jeszcze moge urosnac ?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Nasze większe i mniejsze troski i radości
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ania lat 13
Gość

PostWysłany: 2006.05.22, 15:25    Temat postu: wzrost a miesiaczka ile jeszcze moge urosnac ? Odpowiedz z cytatem

4 dni temu dostalam okres chce sie zapytac ile jeszcze moge urosnac od okresu. Wiem ze kazda dziewczyna jest inna ale prosze o odpowiedz bo nie jestem pewna czy moge liczyc jeszcze na jakies 5 cm Question
Powrót do góry
Kasia
Gość

PostWysłany: 2006.05.22, 16:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na 3-5 cm możesz jeszcze liczyć.
Powrót do góry
Ania lat 13
Gość

PostWysłany: 2006.05.22, 18:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiesz Kasiu ale ja mam 158 cm wzrostu wiec nie duzo mam nadzieje ze jakies 8 cm na wiecej nie licze ale dziekuje ci bo wiem realnie ile moge jeszcze podrosnac'
Sad
Powrót do góry
:D
Gość

PostWysłany: 2006.05.23, 15:13    Temat postu: ... Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi sie ze jeszcze kilka centymetrow powinnas urosnac Very Happy
Moze nie za wiele, ale rosnie sie przez caly okrez dojrzewania. Po miesiaczce wolniej
Powrót do góry
Ania lat 13
Gość

PostWysłany: 2006.05.23, 16:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziekuje Wam wszystkim jestescie bardzo mili i pomagacie rozwiazac mi moje problemy chodz mnie nie znacie. Jeszcze nigdy nue znalazlam takiego forum na ktorym bylaby taka atmosfera. Dziekuje Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Nasze większe i mniejsze troski i radości Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach