| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Sikora Gość
|
Wysłany: 2006.05.28, 11:09 Temat postu: Poratujcie |
|
|
Te forum to dla mnie jedyna szansa prosze pomozcie mi. Bylam u lekarza rozmawialam z mama kolezankami ale oni wszyscy nic mi nie pomogli.
Moj problem to jestem chuda. Niedawno dostalam miesiaczki i licze na to ze troche przytyje. Mam 160cm wzrostu i waze 40 kg. To malo wiem ale jak mam przytyc. Albo jak mam wygladac na grupsza. Tak moja figura mi sie podoba ale chcialabym miec wieksze biodra no i troche ,,w boczkach,,.
wtedy byloby ok tylko powiedzcie jak mam to zrobic . Chodzi mi o to ze ze w biuscie mam 75 w tali 64 a w boidrach 71. Chodzi mo o te ze gdybym miala wiecej w bioderkach nie wygladalabym jak szkielet. Prosze pomozcie mam dosyc ludzi ktorzy mowia mi ze jestem przerazliwie chuda.
Te forum to jedyna szansa jaka mam bo nikt nie chce mi pomoc. Lekarz to sie zna cytuje co mi powiedziala ,, jedz wiecej dzieciaku ,,. poroszre pomozecie mi ? pozdrawiam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sikora Gość
|
Wysłany: 2006.05.28, 19:54 Temat postu: |
|
|
Prosze napiszcie mi cos nawet cos glupiego aby tylko podnioslo mnie na duchu ja nie nawidze swojego ciala brzydze sie go nie moge na siebie patrzec. Poratujcie mnie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
VitisVinifera
|
Wysłany: 2006.05.30, 12:25 Temat postu: |
|
|
Nie martw się, z czasem nabierzesz masy Ja też byłm chudziutka w młodości i zazdrościłam kobiecych bioderek innym koleżankom. Z wiekiem przytyjesz i się zaokrąglisz.
Pozdrawiam
Justyna |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sikora Gość
|
Wysłany: 2006.05.30, 17:25 Temat postu: |
|
|
Dzieki  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
:) Gość
|
Wysłany: 2006.07.26, 14:12 Temat postu: |
|
|
hej nie martw sie ja tez jestem szczuplutka(mam 165cm i 43kg) ale to ma swoje plusy możemy jeśc ile chcemy, nie musimy sie odchudzac a jak przyjdzie odpowiedzni czas figura Ci sie zmieni  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|