Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Poratujcie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sikora
Gość

PostWysłany: 2006.05.28, 11:09    Temat postu: Poratujcie Odpowiedz z cytatem

Te forum to dla mnie jedyna szansa prosze pomozcie mi. Bylam u lekarza rozmawialam z mama kolezankami ale oni wszyscy nic mi nie pomogli.
Moj problem to jestem chuda. Niedawno dostalam miesiaczki i licze na to ze troche przytyje. Mam 160cm wzrostu i waze 40 kg. To malo wiem ale jak mam przytyc. Albo jak mam wygladac na grupsza. Tak moja figura mi sie podoba ale chcialabym miec wieksze biodra no i troche ,,w boczkach,,.
wtedy byloby ok tylko powiedzcie jak mam to zrobic Sad . Chodzi mi o to ze ze w biuscie mam 75 w tali 64 a w boidrach 71. Chodzi mo o te ze gdybym miala wiecej w bioderkach nie wygladalabym jak szkielet. Prosze pomozcie mam dosyc ludzi ktorzy mowia mi ze jestem przerazliwie chuda.
Te forum to jedyna szansa jaka mam bo nikt nie chce mi pomoc. Lekarz to sie zna cytuje co mi powiedziala ,, jedz wiecej dzieciaku ,,. poroszre pomozecie mi ? pozdrawiam Sad
Powrót do góry
Sikora
Gość

PostWysłany: 2006.05.28, 19:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prosze napiszcie mi cos nawet cos glupiego aby tylko podnioslo mnie na duchu ja nie nawidze swojego ciala brzydze sie go nie moge na siebie patrzec. Poratujcie mnie Crying or Very sad
Powrót do góry
VitisVinifera

PostWysłany: 2006.05.30, 12:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie martw się, z czasem nabierzesz masy Wink Ja też byłm chudziutka w młodości i zazdrościłam kobiecych bioderek innym koleżankom. Z wiekiem przytyjesz i się zaokrąglisz.
Pozdrawiam

Justyna
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Sikora
Gość

PostWysłany: 2006.05.30, 17:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzieki Very Happy
Powrót do góry
:)
Gość

PostWysłany: 2006.07.26, 14:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hej nie martw sie ja tez jestem szczuplutka(mam 165cm i 43kg) ale to ma swoje plusy Very Happy możemy jeśc ile chcemy, nie musimy sie odchudzac Wink a jak przyjdzie odpowiedzni czas figura Ci sie zmieni Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach