| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kaja Gość
|
Wysłany: 2006.06.26, 10:25 Temat postu: efekty uboczne po sympatektomii |
|
|
Witam
Kieruję ten list tylko do osób które były poddane zabiegowi podcinania nerwów!!Jestem po 3 operacji.Chciałabym abyście podzielili się ze mną własnymi spostrzezeniami.Otóz po 3 operacji odczuwam znaczne skutki uboczne.Pocę sie dosłownie cała procz operowanych miejsc.Leje się ze mnie.Nie wiem czy to efekt przejsciowy i to chwilowe ale mam juz dosyc bo wystarczy ze zejde ze schodów jestem cala mokra:(Dodam ze zabieg mialam robiony 2 tygodnie temu.Proszę o porady i właczenie sie do dyskusji osob ktore maja z tym jakies doswiadczenie badz specjalistow!!
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2006.07.17, 08:24 Temat postu: |
|
|
| hej kaja , co prawda ja nie miałam jeszce tego zabiegu , ale wstepnie jestem na niego umówiona , operacja bedzie przeprowadzana w lublinie. a głosiłaś sie z tym do lekarza , co Ci powiedzieli? a miejsca która miałas operowane masz całkiem suche? napisz prosze jak teraz się czujesz i w ogóle czy żałujesz tego zabiegu? napisz cos wiecej . Z góry dzięki , papa |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaja Gość
|
Wysłany: 2006.07.28, 11:20 Temat postu: |
|
|
| Hej! Ja prawdopodobie też zdecyduje sie na operację. Mogłabyś mi napisać w który szpitalu w lublinie, moze znasz jakiegoś dobrego lekarza??? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaja_22 Gość
|
Wysłany: 2006.07.28, 11:22 Temat postu: |
|
|
| kaja napisał: | | Hej! Ja prawdopodobie też zdecyduje sie na operację. Mogłabyś mi napisać w który szpitalu w lublinie, moze znasz jakiegoś dobrego lekarza??? |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2006.07.28, 14:11 Temat postu: |
|
|
operacja wykonywana jest w klinice chirurgi naczyń i angiologii w lublinie , wyszukaj tego szpitala w necie, wszystko tam opisali , a co najlepsze według nich ta operacja to najlepszy sposób pozbycia sie tej dolegliwości i sa jak najbardziej za nia.... w końcu jest dla nas jakaś szansa:))) mam nadzieje ze jak najwięcej osob sie na nia zdecyduje i w końcu zaczniemy normalnie funkcjonować ) jestem dobrej mysli... dam zanc jak bede po.... całusy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|