Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

efekty uboczne po sympatektomii

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kaja
Gość

PostWysłany: 2006.06.26, 10:25    Temat postu: efekty uboczne po sympatektomii Odpowiedz z cytatem

Witam
Kieruję ten list tylko do osób które były poddane zabiegowi podcinania nerwów!!Jestem po 3 operacji.Chciałabym abyście podzielili się ze mną własnymi spostrzezeniami.Otóz po 3 operacji odczuwam znaczne skutki uboczne.Pocę sie dosłownie cała procz operowanych miejsc.Leje się ze mnie.Nie wiem czy to efekt przejsciowy i to chwilowe ale mam juz dosyc bo wystarczy ze zejde ze schodów jestem cala mokra:(Dodam ze zabieg mialam robiony 2 tygodnie temu.Proszę o porady i właczenie sie do dyskusji osob ktore maja z tym jakies doswiadczenie badz specjalistow!!

Pozdrawiam
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2006.07.17, 08:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hej kaja , co prawda ja nie miałam jeszce tego zabiegu , ale wstepnie jestem na niego umówiona , operacja bedzie przeprowadzana w lublinie. a głosiłaś sie z tym do lekarza , co Ci powiedzieli? a miejsca która miałas operowane masz całkiem suche? napisz prosze jak teraz się czujesz i w ogóle czy żałujesz tego zabiegu? napisz cos wiecej . Z góry dzięki , papa
Powrót do góry
kaja
Gość

PostWysłany: 2006.07.28, 11:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej! Ja prawdopodobie też zdecyduje sie na operację. Mogłabyś mi napisać w który szpitalu w lublinie, moze znasz jakiegoś dobrego lekarza???
Powrót do góry
kaja_22
Gość

PostWysłany: 2006.07.28, 11:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kaja napisał:
Hej! Ja prawdopodobie też zdecyduje sie na operację. Mogłabyś mi napisać w który szpitalu w lublinie, moze znasz jakiegoś dobrego lekarza???
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2006.07.28, 14:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

operacja wykonywana jest w klinice chirurgi naczyń i angiologii w lublinie , wyszukaj tego szpitala w necie, wszystko tam opisali , a co najlepsze według nich ta operacja to najlepszy sposób pozbycia sie tej dolegliwości i sa jak najbardziej za nia.... w końcu jest dla nas jakaś szansa:))) mam nadzieje ze jak najwięcej osob sie na nia zdecyduje i w końcu zaczniemy normalnie funkcjonować Smile) jestem dobrej mysli... dam zanc jak bede po.... całusy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach