Wysłany: 2006.07.13, 09:32 Temat postu: zdecydowana na sympatektomię
Witam wszystkich , pisze tutaj po raz pierwszy , ale często czytałam Wasze porady na temat pocenia . ja problem z poceniem mam od 10 lat , jestem spocona wszedzie i cały czas, nic mi nie pomaga , a stosowałam prawie wszystkiego. Symaptektomię lędżwiową i piersiową wykonuje duzo szpitali w Polsce , ja znalazłam jeden z lepszych, jest to szpital Swissmed w Gdańsku, jest to prywatna klinika , ale ma świetna opinie i w ogóle należy do czołówki, jedna operacja kosztuje 3000 zł, jednak w porównaniu z operacja we włoszech to jest mało. Pod koniec lipca jade na pierwsza wizyte i jeżeli wszystkie badnia przeje pomyślnie to juz niedługo dam Wam o wszystkim znać , trzymajcie sie i bądżmy dobrej myśli... całuski
jesli jesteś już p ozabiegu to powiedz jak się czujesz, czy pocenie ustąpiło, albo ktoś kto już przeszedł to niech napisze, też się nad tym zastanawiam
lekarz przepisał mi tabletki ditropan , podobno pomagaja w 100 % ale maja wiele skutków ubocznych , moga tez doprowadzić do niepłodności , jak zaczna byc widoczne efekty na pewno dam wam znać ,
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach